Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Välkommen till Qbik F14 2024

Säsongen 2024 har vi fått flera nya spelare och därmed ytterligare ett kvitto på lagets positiva utvecklingen och den fotbollsutbildning som bedrivs. 


Välkomna Tyra, Lisa, Filippa, Vera och Clara!

 

Vårens seriespel kommer huvudsakligen genomföras i distriktets serier F13-14 grön+blå+röd/svart 9vs9 och F15-19 grön + blå 11vs11 tillsammans med Qbik F13 (2011) och Qbik F15 (2009). 


Vi ser fram emot bra matcher med starka prestationer!

Erbjud och fråga om skjuts via Sportamin
2024-05-10 08:56

Hej, nu börjar bortamatcherna där vi gemensamt hjälps åt att köra.

 
För kunna erbjuda skjuts till bortamatcher, eller själv fråga om skjuts, behöver ni använda SportAdmin-appen för medlemmar. Det fungerar inte via webbsidan. Frågan om man behöver, eller kan erbjuda skjuts, kommer när man svarar ja eller nej till kallelsen.

påminner om att spelare som inte erbjuder skjuts betalar 100kr till lagkassan vid varje bortamatch. SWISH lagkassan: 1236484992

 

//Ledarna

Sammanfattning Lagkväll + ekonomi
2024-04-27 10:17

Gårdagens lagkväll avlöpte enligt plan med 23 spelare, diverse tävlingar, FIFA-turnering, pizzafrossa, chips, popcorn och allmänt hög ljudnivå!

 

Lite information från lagledningen gällande matcher, serier, cuper och nivåindelning meddelades men i övrigt var fokus på lättsamma aktiviteter och festlig stämning. För att ge spelarna bäst möjligheter till matcher på rätt nivå och med olika utmaningar kommer truppen att matchas individuellt i följande serier/cuper:

 

F13-14 röd/svart 9vs9, F15-19 grön 11vs11, F15-19 blå 11vs11, F17SM, DMF14 9vs9, Arvika Cup 11vs11 + 9vs9 samt ytterligare några preliminära cuper. 

 

Den höga ambitionen är naturligtvis en administrativ utmaning för ledarstaben. Matchtrupper till varje matchtillfälle väljs av lagledningen efter noga övervägande av vad som är bäst för spelarna och det kommer generellt inte vara möjligt att byta matcher utifrån individuella preferenser. 

 

Alla spelare fyllde i en digital Spelarutvecklingsplan (SUP) där det också fanns utrymme att redogöra för personliga åsikter om lagverksamheten och vi fick in många välformulerade och genomtänkta reflektioner gällande egna mål och ambitioner.

 

Det indikeras en mycket hög trivsel i truppen!!

 

Några spelarutvecklingssamtal genomfördes också men de flesta kvarstår och kommer genomföras löpande under våren.

 

Ekonomi:  

Påminner om SWISH till lagkassan för dom som eventuellt missat det för matchen i Kumla eller till lagkvällen.

 

Vi har också beslutat ny avgift 100 kr för alla spelare som inte har egen transport vid bortamatch. Avgiften betalas till lagkassan inför match. Påminner också om årsavgiften till Qbik. 

 

Vi behöver löpande förstärkning av lagkassan genom försäljning eller sponsring, initiativ uppskattas. 

Till veckan drar seriematcherna igång på allvar för oss, väl mött!

 
Facebook
Samarbeten