Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Seger för A-laget mot Karlskoga
2024-06-09 21:30

QBIKs A-lag var klart bättre än Karlskoga SK i dagens hemmamatch och kunde äntligen plocka en ny 3-poängare, efter finfina resultatet 3-0. 

 

Elsa inledde med ett fint avslut från strax utanför straffområdet till 1-0 ganska tidigt i matchen. Det gav en sorts lugn och självförtroende för QBIK, som sedan ökade på till 2-0 på hörna, genom Emma L, ganska snabbt efter det första målet. Sen fortsatte spelet med mycket bollinnehav för QBIK på offensiv planhalva, men inga fler mål kom i första halvlek. 

 

Andra halvlek såg ungefär ut som första. Frida löpte sig loss och satte 3-0 ganska tidigt i andra halvlek och sedan fortsatte QBIK att ha ett stort spelövertag. Vi skapade gott om målchanser men gjorde inte fler mål i dagens match. En stark insats lovar ändå gott inför kommande matcher och nya möjligheter till poäng. 

 

Härnäst väntar bortamatch mot Östra Deje IK, på Tallmovallen, torsdag den 13 juni kl 19.30. Ta turen till Deje och heja på oss då!

 
Facebook
Samarbeten