Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Erbjudande från O´Learys Karlstad!
2024-05-29 20:55
Här är erbjudande från vår samarbetspartner O´Learys Karlstad!

Gäller vardagar kl. 12-18 hela sommaren mellan 7 juni - 19 augusti. 

Välkomna med er anmälan till O´Learys Fotbollskollo 2024!!
2024-05-01 22:08

För spelare födda 2009-2018 ! 

 

Följ länken för mer info och anmälan: 

 

Anmälan O´Learys Fotbollskollo

 

Premiärseger mot Kristinehamn
2024-04-28 20:17

QBIKs A-lag har haft en positiv utveckling under våren, både på träningar och matcher. Efter en väl genomförd seriepremiär, borta mot IFK Kristinehamn, tar vi med oss tre poäng och segersiffrorna 6-2 inför kommande helgs hemmapremiär mot Rävåsens IK. 

 

QBIK tog tidigt ledningen med 1-0 efter ett vackert avslut av Melinda. Dessutom ökade QBIK snabbt på till 2-0 genom en minst lika vackert slagen frispark av Grace. Kristinehamn smet i mellan med en reducering på hörna, innan Frida sträckte fram tån och petade in bollen under armen på hemmamålvakten, till 3-1. Innan paus hann dessutom Melinda göra sitt andra mål i matchen och säsongens första halvlek var mycket väl genomförd! 

 

Andra halvlek började med lite mer ställningskrig, med chanser åt båda håll, men Maja i QBIK-målet var på tårna och gjorde flera fina räddningar! Ungefär halvvägs in i andra halvlek slog Melinda en passning snett inåt bakåt till Elsa, som satte QBIKs femte mål i matchen. Kristinehamn smet i mellan igen efter en lite oturlig studs i QBIKs straffområde och gjorde 5-2, innan Elsa vann ett motlägg, tog sig loss till ett friläge och dundrade in 6-2. Kort därefter sköt dessutom Frida en riktigt bra frispark i ribban och det kunde blivit ännu fler mål för QBIK. 

 

Vi kan ta med oss massor av positiva saker spelmässigt och inte minst ett gott självförtroende inför hemmapremiären mot Rävåsens IK Karlskoga 2, kommande söndag, den 5 maj, kl 16.00. Kom och heja fram oss till 3 nya poäng då! 

Seger även mot Bengtsfors
2024-04-14 22:52

QBIKs A-lag spelade sin fjärde träningsmatch hemma mot Bengtsfors IF, som förbereder sig för spel i division 3 i Bohuslän och Dalsland, i en ordentlig vårstorm på söndagskvällen. En match som började tight och med riktigt ställningskrig i första halvlek. Några chanser skapades åt varje håll, men det var inte förrän efter en halvtimmes spel QBIK kunde ta ledningen efter ett vackert lobbskott från Elin Ågren.

 

I andra halvlek kom QBIK ut som ett nytt lag, med ett ordentligt driv och aktivitet i spelet. En kvart in i andra halvleken var Julia Carlbaum påpassligt framme i straffområdet och rullade in 2-0 hur säkert som helst. Sen dröjde det bara ett par minuter till innan Elsa Matthed ökade på till 3-0. 

 

Genom hela matchen spelade QBIK dessutom ett tätt och starkt försvarsspel, med mycket god hjälp av målvakten Vera Brunstein, från QBIKs 09-lag. Vi kan ta med oss mycket bra från den här matchen, som till slut alltså slutade 3-1. 

 

Det här var sista träningsmatchen för A-laget. Härnäst väntar seriepremiär borta mot IFK Kristinehamn den 28 april kl 13.00, på Sannavallen i Kristinehamn. 

Erbjudande hos Stadium i april
2024-04-03 21:25
Erbjudande för er att nyttja hos Stadium under april
 
Spelare till Regionalt läger!
2024-03-09 08:52

QBIK har fyra spelare, Emilia, Cajsa, Nathalie och Emma, uttagna till Svenska fotbollsförbundets Regionala läger 11-14 mars i Eskilstuna.

Stort grattis och lycka till! 

Nyheter från våra lag
 
Facebook
Samarbeten