Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Poolspel 19/5
2024-05-18 13:55

Då ett stort antal av er inte har lagt till telefonnummer i Sportadmin når vi inte er med våra brådskande meddelande. Det är ytterst viktigt att vi har tillgång till era telefonnummer, så in och uppdatera!

 

VIKTIG INFORMATION OM POOLSPEL 19/5 PÅ LUNNEVI!!

 

Vi har precis fått veta att alla lag som spelar poolspel på Lunnevi imorgon söndag, kommer dela på ett omklädningsrum, detta gör att vi måste mötas på Västerstrands IP kl9.00 för att byta om. Vi kommer inte heller kunna duscha efter matcherna!

 

Vi ses imorgon

Planering för våren
2024-03-31 21:57

Hej!

 

 

Här kommer lite information om våren.

 

Träningar

Lördagar 9-10 Västerstrandshallen (hela april)

Tisdagar 17.15 - 18.30, Konstgräset Västerstrands IP med start 16 april

 

Träningstider för maj är ej klart ännu men vi kommer att önska att träna onsdag 17.30-18.30 och söndag förmiddag.

 

Matcher/Cuper

20 april skulle vi vara med i QBIK-kicken som QBIK F-2012 anordnade men cupen har blivit inställd på grund av för få anmälda lag. QBIK F-2012 har istället ordnat så att vi kan spela träningsmatch mot FBK samma dag på Västerstrand. Vi låter kallelsen ligga kvar så vi ser vilka som kan delta. Svara senast den 17 april på kallelsen om ni vill vara med. 

 

4 maj kommer vi att delta i Cellcomb Cup i Säffle. Kallelse är skickad. Senast dag för att svara om man kan vara med är den 1 April kl 21.00 så vi vet hur många lag vi ska anmäla. 

 

Poolspel kommer troligen att starta helgen v 20 eller 21.

 

Möten/Aktiviteter

Vi kommer att ha ett föräldramöte i samband med en av de första träningarna på gräs i maj. 

 

Vi har tänkt att ha en uppstartsaktivitet med tjejerna den 28 april. Då kommer vi att leka, grilla korv och tillsammans med tjejerna bestämma lite regler som vi vill ha kring laget. Kallelse för detta är skickad.

 

Ledare

Vi har fått in fler ledare till laget vilket vi är mycket tacksamma för. Vi som kommer att vara med under året är: Anna Thylén, Viktoria Sundlén, Jenny Andernord, Kristin Axelsson, Jonas Westin, Camilla Andersson, Linda Harkman och Christina Hammarberg.

 

Hör av er till oss om ni funderar på något. 

 

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna 

 
Facebook
Samarbeten