Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

QBIK F16

Truppen
Laget består för närvarande av 25 spelare och 5 ledare. Vi välkomnar alltid nya spelare att komma och prova på att träna tillsammans med oss. Vid intresse kontakta någon av lagets ledare. Kontaktvägar finns på hemsidan.

Träningar
Laget bedriver träningsverksamhet året runt, 1-2 gånger/vecka. Under högsäsong tränar laget på naturgräset på Västerstrands IP. Under lågsäsong flyttas verksamheten till idrottshallen på Västerstrandsskolan.

Matchverksamhet
Under 2024 kommer laget delta i seriespel i F8 (flickor födda 2016) i Värmland. Laget kommer också att delta på Sun Cup som spelas i Karlstad den 29-30 juni.

Kontakt
Finns det frågor kring laget och verksamheten så går det bra att kontakta lagets ledare. Kontaktvägar finns på hemsidan.

Föräldragrupp
2024-03-27 17:45

Hej. 

På föräldramötet nämnde vi att det behöver sättas ihop en föräldragrupp för att samordna diverse uppgifter som ska utföras under året. Exempelvis försäljning av bingolotter, stå i kafeteria, hjälpa till vid fotbollsläger osv.

Vi tror att det är lämpligt att gruppen består av minst 3 personer. Gruppen är som sagt till för att samordna fördelning av uppgifter.
Utförande av uppgifter kommer och behöver fördelas på samtliga föräldrar.

Vi är tacksamma om det finns några föräldrar som kan ta på sig denna roll så snart som möjligt.

 

Ni som är intresserade av att ingå i denna grupp kan maila adam.eriksson@gmail.com alternativ säga till på kommande träning.

 

Glad Påsk!

/Ledarna 

Föräldramöte 26/3
2024-03-13 19:42

Vi välkomnar samtliga föräldrar till föräldramöte i QBIKs klubbstuga tisdagen den 26/3 kl 18:00-19:00.

 

Under mötet kommer vi bl a gå igenom:

 

- QBIKs verksamhetsidé och värdegrund

- Information om truppen och ledarna

- Information kring träning och matcher inför kommande utomhussäsong

- Träningskläder och sponsorer

 

Väl mött!

Sun Cup
2024-03-13 19:41

För ett par veckor sedan skickade vi ut en intresseanmälan för Sun Cup och totalt är vi 16 spelare som svarat ja. Vi kommer därför att anmäla 2 lag till cupen och börja samla in deltagaravgiften på 250 kr per spelare. Vi vill att ni swishar avgiften till Marina på 0733-396909 senast den 20/3. Ange spelarens namn i betalningen.

För er som eventuellt missade att svara på intresseanmälan så kan ni anmäla er genom att swisha deltagaravgiften enligt ovan.

Har ni frågor så maila Marina på olsson.marina@gmail.com eller skriv i kommentarsfältet nedan.

Mvh Ledarna

Spelade matcher
Lör 15/6 10:00
Sön 2/6 12:30
Sön 19/5 10:30
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Samarbeten