Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Ny säsong, ny app!

Hej och välkomna till Qbik F14.

 

Vi är ett stort gäng med tjejer från flera olika områden i Karlstad - vi har dock plats för några till om det är någon som vill vara med. För närvarande har har vi startat upp säsongen med träning inomhus men ser fram emot våren, utomhusträningar och första säsongen med sjumannaspel!

 

Finns även möjlighet att engagera sig som förälder i olika roller vid intresse.

 

Vi ses säsongen 2024!

Träningsmatcher lördag!
2024-04-25 20:59

På lördag är det match, första för säsongen. Större plan, större mål och längre matchtid.
Vi kommer spela i samma matchställ som förra året, vi delar ut dem och sedan tar man med sig kläderna hem och tvättar. Vi behöver se över hur många tröjor/shorts som finns samt att de fortsatt passar. Vi vet däremot att vi fortsatt inte har tillräckligt många blåa strumpor så har ni blå fotbollsstrumpor hemma - ta på er dessa! Benskydd, vattenflaska och överdragskläder - glöm inte att ta ur örhängen. Vi spelar två matcher parallellt, motståndare är Hertzöga samt Edsvalla.
Kommer säkert vara lite nervöst på flera håll men nu kör vi!

Ny säsong, ny app!
2024-03-17 09:02

Det börjar så smått närma sig utesäsong, även om det inte ser så ut just idag... Planeringen för säsongen är i full gång och vi kommer att ha ett föräldramöte när det är dags att dra igång utomhusträningarna. Många har fortfarande vinteridrotter men vi blir fler och fler på inomhusträningen - kul!

 

Från och med nu kommer kommunikation ske via SportAdmin, vi hoppas övergången går smidigt. Finns det funderingar av något slag, hör av er till någon av oss ledare - både gällande appen samt kommande säsong.

 

Vi ses! 

 
Facebook
Samarbeten