Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Kaviar Cup, sommaruppehåll och planering framåt
2024-07-01 21:05
Ett av lagen på väg till match!

 

Hej och tack alla spelare och supportande föräldrar för en mycket rolig Kalles Kaviar Cup!
Vi fick några härliga dagar tillsammans där vi byggde vidare på vår laganda, utvecklade vårt spel och hann också njuta av sommaren.

 

Vi deltog med fyra jämna lag som alla presterade. Som grädde på moset fick våra ledare priset ”Årets Kalleledare”, väldigt kul! Vi hoppas cupen blir ett kul och bra minne för våra tjejer 😊 I bildgalleriet finns fler bilder från cupen.

 

Här är ett gäng nyheter att ha koll på efter sommaruppehållet

Träningsstart måndag 29 juli

Nu tar vi ledigt från fotbollen i fyra veckor och börjar träna igen måndagen den 29 juli. Sen är det träning måndag och torsdag som vanligt och matchspel på helgerna.

 

Höst-kickoff lördag 3 augusti

Vi har inte lyckats hitta någon lämplig endagscup i början av augusti och ordnar därför en egen höst-kickoff lördag den 3 augusti. Boka in dagen, program och separat kallelse kommer.

Lagfotografering torsdag 22 augusti
Torsdag 22 augusti är det lagfotografering på Västerstrands IP. 

 

QBIK-dagen lördag 24 augusti – kontaktperson sökes

Lördag 24 augusti arrangeras QBIK-dagen kl 9.00-17.00. Det blir hoppborgar, lekar, tatueringar och popcornstånd. Alla lag hjälps åt att genomföra dagen och att bemanna de olika aktiviteterna. I år har vi i F12 har ansvar för hoppborgarna. Vi söker en person som kan vara kontaktperson från F12 den dagen och som har koll på bemanningen av vår station. Mejla karins77@gmail.com om du kan vara det.

 

Njut av sommaren och tack för vårens och försommarens spel!

//Ledarna

Information om Kaviar Cup och resan dit och hem
2024-06-18 17:10

Hej, det drar ihop sig till cup! Nästa vecka är det dags och här kommer all information inför cupen och inför resan dit och hem. 

 

ALLA spelare samlas på plats i Bovallstrand torsdag 27 juni klockan 10.30 vid Bovallstrands skola, Skolgatan 4, 456 47 Bovallstrand (alltså inte vid Västerstrands IP som tidigare meddelats).

 

Två viktiga dokument inför cupen: (SKRIV UT) och LÄS IGENOM DOKUMENTEN NOGA, både spelare och vuxna. I dem finns svar på de allra flesta av era frågor. 

 

Kan du förälder hjälpa till några timmar på fredag kväll?  

På fredag kväll klockan 19-22 arrangeras ett cupdisco i Hunnebostrands Folkets park. Spelarna väljer själva om de vill delta. Vi kommer åka cupens gratisbuss ”Kalle Line” tur och retur till discot. För alla ledare arrangerar cupen samtidigt en skaldjursfrossa i Kungshamn. Vi behöver därför hjälp av er föräldrar under några timmar denna kväll.

Hjälpen består i att två föräldrar håller ordning och finns som stöd för våra spelare utanför discot i Hunnebostrand mellan cirka kl 19-22. Dessutom behövs två föräldrar som samma tid håller ordning vid vårt boende på Bovallstrands skola, för de spelare som eventuellt inte deltar på discot.

 

Kan du hjälpa till några timmar på fredag kväll? Hör av dig via sms/telefon och anmäl intresse till Karin 0706-673720

 

Har du fler frågor?

Det mesta står i informationsbladet, men hör annars av dig till:

  • Karin för generella frågor om cupen.
  • Respektive ledare för lagspecifika frågor.

 

Häpp häpp, nu kör vi!

//Ledarna

4 100 kronor till ÖDIK:s insamling
2024-06-07 13:39
4 100 kronor samlade F12 in till ÖDIK:s insamling till Clara!

Hej!

 

I morgon lördag 8 juni möter ett av våra lag ÖDIK. Lagom till matchen har vi satt in hela beloppet som QBIKF12 samlat in till ÖDIK:s insamling till Clara. Summan blev hela 4 100 kronor till Barncancerfonden. Tack alla som bidrog! 

 

https://www.barncancerfonden.se/ostra-deje-ik-f2012

Lämna bidrag till Claras insamling senast onsdag 5 juni
2024-05-31 15:31
Hej, onsdag 5 juni är sista dagen att swisha pengar till vår insamling till Clara i ÖDIK F12 som drabbats av cancer. Därefter sätter vi in hela summan från QBIKF12 och berättar också det för ÖDIK nästa helg när vi möter dem.
 
Tack alla ni som har möjlighet att skänka en peng! Swisha valfritt bidrag till Mattias senast onsdag 5 juni.
Fråga om att spela cup med F10 samt insamling till Clara i ÖDIK
2024-05-24 17:14

Vem vill spela Arvika cup med QBIKF10?

Helgen 14-16 juni spelar QBIKF10 Arvika cup och behöver lite uppbackning. Det är spel 9-9 och att vara med kostar 500 kronor. Spelarna åker fram och tillbaka över dagarna, det vill säga det är ingen övernattning. Smsa intresse att vara med till Therese på nummer 0763-253974. Vid stort intresse lottar vi ut platser.

 

Gemensam insamling till Clara i ÖDIK F12  

Om några veckor möter vi tjejerna i Östra Deje i en match på Västerstrands IP. Men deras lag är inte komplett. Clara, en tjej i ÖDIK-gänget, har drabbats av cancer. För att stötta sin lagkamrat samlar hennes lagkompisar in pengar till Barncancerfonden och uppmanar både publik och motståndare att göra detsamma. 

 

Självklart vill vi i QBIKF12 också stötta Clara och hennes lag och gör en gemensam insamling ❤🦾. De som vill kan därför swisha valfritt bidrag till Mattias senast söndag 2 juni.

 

Här är en artikel i VF om Clara (kräver inlogg):  

https://www.vf.se/2024/05/23/clara-12-har-drabbats-av-blodcancer-stottas-av-hela-sitt-lag-jag-ska-tillbaka-d629a/

Dags att hämta beställda kakor
2024-05-21 19:06

Hej!

 

Nu har våra kakor kommit och finns att hämta hos Malin Hedlund på Karlslundsgatan 2 E, Färjestad. Välkommen imorgon onsdag den 22 maj mellan klockan 18.30-21.

 

Kontakta Malin, 070-259 16 51, om det inte fungerar att hämta då. 

 

//Ledarna

 
Facebook
Samarbeten
Lagsponsorer