Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Ny förlust för A-laget
2024-06-19 21:31

QBIKs A-lag hade ingen bra kväll hemma mot IS Emtarna. Spelet startade trögt och kommunikationen kom inte igång. Lagkaptenen, Melinda Rehnström, sprang sig fri i yttre delen av straffområdet men avslutet gick oturligt stolpe ut. Istället var det gästerna som tog ledningen med 1-0 på en hörna. 

 

På det sättet fortsatte matchen. Ett tveksamt och uddlöst QBIK hängde inte med i de avgörande lägena, där Emtarna var betydligt mer på tårna och vann nästan alla lösa bollar. Mot slutet av första halvlek fick dock QBIK en straff, som Josefine Svartvik satte på ett säkert sätt. 

 

Ställningen i paus var 1-1 och QBIK försökte ändra om för att hitta mer rätt i spelet. Tyvärr kom vi aldrig igång i andra halvlek heller, utan Emtarna klev på ytterligare och gjorde 3 mål på den första kvarten i andra halvlek. QBIK kämpade på men fortsatte att ha svårt att hitta rätt i matchen. Med 5 minuter kvar att spela löpte Emma Lindén sig fri och kunde putsa till siffrorna till slutresultatet 4-2 för gästerna. 

 

Nu tar QBIKs A-lag sommaruppehåll och inväntar starten av höstsäsongen, den 7 augusti, då IFK Kristinehamn kommer till Västerstrands IP. 

 
Facebook
Samarbeten