Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Kaviar Cup, sommaruppehåll och planering framåt
2024-07-01 21:05
Ett av lagen på väg till match!

 

Hej och tack alla spelare och supportande föräldrar för en mycket rolig Kalles Kaviar Cup!
Vi fick några härliga dagar tillsammans där vi byggde vidare på vår laganda, utvecklade vårt spel och hann också njuta av sommaren.

 

Vi deltog med fyra jämna lag som alla presterade. Som grädde på moset fick våra ledare priset ”Årets Kalleledare”, väldigt kul! Vi hoppas cupen blir ett kul och bra minne för våra tjejer 😊 I bildgalleriet finns fler bilder från cupen.

 

Här är ett gäng nyheter att ha koll på efter sommaruppehållet

Träningsstart måndag 29 juli

Nu tar vi ledigt från fotbollen i fyra veckor och börjar träna igen måndagen den 29 juli. Sen är det träning måndag och torsdag som vanligt och matchspel på helgerna.

 

Höst-kickoff lördag 3 augusti

Vi har inte lyckats hitta någon lämplig endagscup i början av augusti och ordnar därför en egen höst-kickoff lördag den 3 augusti. Boka in dagen, program och separat kallelse kommer.

Lagfotografering torsdag 22 augusti
Torsdag 22 augusti är det lagfotografering på Västerstrands IP. 

 

QBIK-dagen lördag 24 augusti – kontaktperson sökes

Lördag 24 augusti arrangeras QBIK-dagen kl 9.00-17.00. Det blir hoppborgar, lekar, tatueringar och popcornstånd. Alla lag hjälps åt att genomföra dagen och att bemanna de olika aktiviteterna. I år har vi i F12 har ansvar för hoppborgarna. Vi söker en person som kan vara kontaktperson från F12 den dagen och som har koll på bemanningen av vår station. Mejla karins77@gmail.com om du kan vara det.

 

Njut av sommaren och tack för vårens och försommarens spel!

//Ledarna


Nyhetsarkiv
Träningstider i april 2024-03-28 16:16
 
Facebook
Samarbeten
Lagsponsorer