Välkommen till QBIK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
QBIK
Fotboll

Seger även mot Bengtsfors
2024-04-14 22:52

QBIKs A-lag spelade sin fjärde träningsmatch hemma mot Bengtsfors IF, som förbereder sig för spel i division 3 i Bohuslän och Dalsland, i en ordentlig vårstorm på söndagskvällen. En match som började tight och med riktigt ställningskrig i första halvlek. Några chanser skapades åt varje håll, men det var inte förrän efter en halvtimmes spel QBIK kunde ta ledningen efter ett vackert lobbskott från Elin Ågren.

 

I andra halvlek kom QBIK ut som ett nytt lag, med ett ordentligt driv och aktivitet i spelet. En kvart in i andra halvleken var Julia Carlbaum påpassligt framme i straffområdet och rullade in 2-0 hur säkert som helst. Sen dröjde det bara ett par minuter till innan Elsa Matthed ökade på till 3-0. 

 

Genom hela matchen spelade QBIK dessutom ett tätt och starkt försvarsspel, med mycket god hjälp av målvakten Vera Brunstein, från QBIKs 09-lag. Vi kan ta med oss mycket bra från den här matchen, som till slut alltså slutade 3-1. 

 

Det här var sista träningsmatchen för A-laget. Härnäst väntar seriepremiär borta mot IFK Kristinehamn den 28 april kl 13.00, på Sannavallen i Kristinehamn. 

 
Facebook
Samarbeten